dinsdag 30 juni 2009

Later als ik groot ben word ik....

Veerle heeft een vriendenboekje van een klasgenootje meegekregen. Samen met papa is ze het aan het invullen. De vragen zijn bijna altijd hetzelfde: 'hoe heet je?', 'wat eet je het liefst?' en natuurlijk 'wat wil je later worden?'.

Sommige antwoorden varieren per keer. Dat heeft natuurlijk met de verandering in interesses te maken (vooral Veerles voorkeur voor bepaalde 'popgroepen' verandert steeds en haar lievelingskleur was voorheen roze, maar de laatste tijd toch echt lichtblauw...)

Andere antwoorden zijn altijd hetzelfde. Veerle weet bijvoorbeeld al lange tijd dat ze later kapster en moeder wil worden. En ze geeft ook in ieder vriendenboekje aan dat ze dol is op tekenen en knutselen.

Marijn keek gisteren geïnteresseerd toe hoe Veerle en papa het vriendenboekje van Veerles klasgenootje aanjavascript:void(0)
Bericht publiceren het invullen waren. En uiteraard liet hij ook luid en duidelijk horen wat zijn antwoorden op de vragen waren. 'Wat is je lievelingskleur?: zwart en blauw! 'Wat wil je later worden? Boef!

Veerle was het duidelijk niet eens met haar broers beroepskeuze: 'Ja maar als je later boef wordt, dan moet je de gevangenis in, hoor!'

Oh ... ...(stilte)... dan word ik wel ridder!

1 opmerking:

  1. Hahaha! Nu nog even uitleggen dat ridders helemaal niet zo goed betaald worden tegenwoordig ;)

    BeantwoordenVerwijderen