maandag 15 november 2010

Sinterklaas gaat met z'n tijd mee

'Mam? Wanneer mogen we onze schoen zetten?'
'Ik heb een mailtje van Sinterklaas gehad en daarin staat dat Sinterklaas bij ons op zaterdag en woensdag langskomt.'

Om teleurstelling te voorkomen zorgen wij voor duidelijkheid in huis. En dus maken we afspraken met de Sint over wanneer hij bij ons langskomt. En om het voor onszelf zo makkelijk mogelijk te maken communiceren we met de goedheiligman via e-mail (Wij sms-en ook met de tandenfee, dus e-mailen met Sinterklaas moet ook kunnen. Die oude man gaat immers ook met zijn tijd mee.)

Veerle en Marijn hebben ook al via de digitale snelweg een liedje voor de Sint gezongen. Op de website van Sinterklaasjournaal kun je via de computer je stem op laten nemen en naar de Sint sturen. De Sint luistert meteen naar jouw liedje en geeft ook gelijk een reactie. Veerle wilde dit uiteraard meteen proberen. Heel enthousiast ging ze aan de slag. Ze was natuurlijk erg trots toen de Sint haar stem herkende. Marijn vond het allemaal een beetje spannend. Hij durfde pas nadat Veerle en ik een liedje voor de Sint hadden gezongen. Maar toen hij eenmaal zag hoe Sinterklaas op zijn liedje reageerde toen vond hij het helemaal geweldig!

(Toen Veerle voor de derde keer het filmpje zag, merkte ze overigens wel terloops op dat het volgens haar doorgestoken kaart was omdat de reactie van Sinterklaas drie keer hetzelfde was...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten