zondag 29 maart 2009

Er is er één jarig....


Op zijn 5e verjaardag was de Jarige Job niet eens degene die het vroegst wakker was. Veerle stuiterde al heel vroeg onze slaapkamer binnen. Ze was nog zenuwachtiger dan Marijn zelf. En om te voorkomen dat Marijn een minuut van zijn verjaardag zou missen, maakte ze hem ook op tijd wakker.

Ze was zaterdag met papa naar de stad geweest om een cadeautje voor hem te kopen. Precies wat Marijn wilde hebben: Spencer, een combinatie uit de serie van Thomas de stoomlocomotief. Deze had ik besteld!, riep Marijn blij. Van ons kreeg hij een nieuwe fiets.

Veerle en Marijn konden haast niet wachten tot de visite zou komen. Het was niet zo heel erg druk (alle ooms en tante waren verhinderd :-( ), maar het was erg gezellig. Marijn is echt enorm verwend: een blouse, twee spellen, een enorme soort hijskraan-auto, een politie quat, politie-autootjes en een heel groot piratenschip. Marijn heeft zowat zijn hele feestje onder tafel zitten spelen met zijn nieuwe speelgoed.


Marijn ging pas heel laat slapen. Hij kwam vervolgens nog een keer of vier zijn bed uit. Hij wist dat papa zijn piratenschip in elkaar aan het zetten was en was natuurlijk erg benieuwd naar het eindresultaat. Om half tien (zomertijd) sliep hij nog niet. Hij heeft maximaal genoten van zijn verjaardagsfeest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten