donderdag 14 mei 2009

Heel veel cadeautjes!!

Veerle en Marijn hadden het al weken erg druk met de voorbereidingen. Ze waren op school met een geheim bezig. Zelfs Marijn begreep inmiddels dat het niet de bedoeling was dat hij het zou verraden. (Vorig jaar vertelde hij al geruime tijd vantevoren dat hij een spiegel geknutseld had...) Het was zelfs gelukt om de cadeaus zonder dat ik ze had gezien naar binnen te smokkelen.

Tijdens ons midweekje Landal ving ik op dat Veerle en Marijn ook een cadeautje hadden gekocht. Oma was meegeweest (om te betalen..), maar ze hadden het echt samen uitgezocht. Ik begon toch wel erg nieuwsgierig te worden.

Op Moederdag zelf waren Veerle en Marijn al vroeg wakker. Maar omdat wij toch echt graag uit wilden slapen, mochten ze naar beneden om tv te kijken. We wilden graag als Willem Wever begon gewekt worden. Rond 9.00 uur stonden ze inderdaad naast ons bed. Met een hele stapel cadeaus:

Van links naar rechts: brug (Marijn), tekening van Minnie Mouse (Veerle), microfoon (Veerle), Sandra-plantje (dat was dus het gekochte cadeautje... lief he), twee beschilderde theelichtjes (eentje van Veerle en eentje van Marijn), hart van strijkkralen -let op met glow-in-the-dark en glitter kralen- (Veerle) en een diamant (Veerle).
Nou ik ben toch wel verwend, he :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten